L’escriptor i doctor en teologia, Pablo d’Ors, autor del llibre Sendino se muere, i l’islamòleg Halil Bárcena, autor del llibre El sufisme, participaran al IX Fòrum d’Espiritualitat de Logronyo, que porta per títol “Del que creiem ser al que som”, que se celebrarà els dies 30 i 31 de gener de forma virtual, sota la dirección d’Ana M. de las Heras. És imprescindible la inscripció.

El Fòrum és organitzat per la Universidad Popular de Logroño i compta amb un nodrit programa de ponències i sessions de meditació (aquí). Una d’elles, el dissabte dia 30 a les 16.15 h, serà guiada per Pablo d’Ors. L’endemà diumenge 31 a les 10, serà dirigida per Halil Bárcena, el qual, a les 10.30 h, desenvoluparà la ponència “Ser lo que somos. Una perspectiva sufí”.

El dissabte 30, a les  16.45 h, també i haurà la ponència d’Agustí Pániker “¿Quién soy yo? ¿Qué soy yo? ¿Qué es el yo? La perspectiva del Buda”. Pánker és un dels entrevistats a Espirituals sense religió, de Laia de Ahumada.

El preu és de 35 euros i cal formalitzar la inscripció.