Xavier Melloni, autor dels llibres Escletxes de RealitatVers un temps de síntesiEl Desig essencial, i Francesc Torralba, autor dels títols Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud i coautor d’Amb Déu o sense, han participat al III Fòrum d’Espiritualitat de Logronyo, que va celebrar-se a l’auditori de l’Ajuntament de la capital de La Rioja (Avenida de la Paz 11) del 31 de gener a l’1 de febrer de 2015, organitzat per la Universitat Popular de Logronyo sota la direcció d’Ana M. de las Heras.

Torralba doctor en filosofia i en teologia, catedràtic de filosofia de la Universitat Ramon Llull, parlà sobre La intel·ligència espiritual en la vida quotidiana el dissabte 31 a les 10:30h. Melloni, jesuïta, antropòleg, teòleg i fenomenòleg de la religió, pronuncià la conferència “La transformació del quotidià”, el diumenge 1 a les 10h. i participà a la taula rodona posterior amb Mónica Cavallé, Sesha i Enrique Martínez Lozano, que també intervingueren al Fòrum.

Per veure la resta del programa cal que cliqueu aquí.