Albert Cortina, un dels dos autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, va participar a les IV Jornades de Filosofia del centre Cefire, d’Alacant, dedicades a la tecnologia, antropologia i filosofia. Va ser el divendres 18 de juny a les 18:30 h amb la ponència “Humanisme avançat”, de manera virtual.

Cefire és un centre de la Generalitat Valenciana de recolzament a la formació permanent del professorat de la comunitat. Les Jornades es desenvoluparen des del divendres 18 de juny a les 17 h fins el dissabte 19 a les 14h, online via Webex. Tot plegat, van ser 8 hores de formació dirigides al profesorat de filosofia del País Valencià.

El llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano ha arribat fa poc a la seva 3ª edició.