Albert Cortina Miquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, i Francesc Torralba, Javier de Cendra i Nicolás Jouve, que van col·laborar amb ell amb una aportació, van ser ponents al Congrés Razón Abierta sobre Transhumanisme que se celebrarà Madrid els dies 17 i 18 de juny, organitzat per la Universidad Francisco de Vitoria.

Segons el programa, Nicolás Jouve i Miquel-Àngel Serra van participar a la taula rodona sobre ciències experimentals en medicina el dijous 17 a les 15:30h. L’endemà, divendres 18, a les 10:10h tant Albert Cortina com Javier de Cendra van ser a la taula rodona sobre dret, empresa i política. A les 12:45h del mateix dia, Francesc Torralba va pronunciar una conferència sobre “Transhumanisme i neognosticisme”.

El llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano ha arribat fa poc a la seva 3ª edició.