Milena Carrara va pronunciar una conferència sobre Raimon Panikkar en una activitat en línia organitzada per l’Institut Cervantes de Nova Delhi (Índia), que va celebrar-se el dijous dia 24 de juny a les 14:30 h (hora espanyola). Carrara va dissenyar, amb l’autor, el pla editorial de l’Opera Omnia Raimon Panikkar que Fragmenta publica en català.

L’activitat, que forma part del cicle “Semblanzas“, va utilitzar la plataforma Zoom, disponible des de qualsevol dipositiu. L’acte es va desenvolupar en anglès.

Milena Carrara és doctora en Llengua i Literatura estrangeres. Des de fa anys es dedica a l’estudi del pensament de Raimon Panikkar. Presideix la Fundació Vivarium Raimon Panikkar (Tavertet). És autora de la introducció del llibre ¿Parlem del mateix Déu? (2018), un diàleg de Raimon Panikkar i Pinchas Lapide, i també de la seva versió en en castellà.