El teòleg Juan José Tamayo va presentar el seu nou llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021) el passat dimarts 14 de desembre a les 20 h a la Parròquia de Sant Medir (Sala d’actes, C. Constitució 17, Barcelona). A més de l’autor, hi van intervenir Víctor Codina, jesuïta, filòsof i teòleg, Joan-Carles Mèlich, filòsof, i M. Victòria Molins, religiosa teresiana i escriptora, que va presentar l’acte.

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

Organitza: Parròquia de Sant Medir – Comissió de Drets Humans.