Mardía Herrero, autora de Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo (2018) i Peregrina (2020), impartirà un seminari virtual sobre la figura de Teresa d’Àvila per conèixer la seva biografia, context i herència. Serà el dissabte 12 de febrer, de 17 a 19:30 h (hora peninsular espanyola) cal inscriure-s’hi.

Mardía Herrero és llicenciada i doctora en filología hispànica, màster en Religions comparades i gran estudiosa de Teresa de Jesús. El seminari, que girarà al voltant a la vigència del llegat de Santa Teresa pper a l’ésser humà actual, s’endinsarà en els seus ensenyaments a través de la seva poesia i textos més emblemàtics, que seran recitats per l’intèrprete El primo de saint Tropez (llicenciat en Filologia hispànica i estudiós de la mística).

La sessió, organitzada per Nazareth Castellanos, serà online via zoom i quedarà enregistrada per poder ser vista en diferit.

Preu: 30 euros

MATRÍCULA:

– A través d’aquesta web
– Paypal (aconsellat fora d’Espanya): paypal.me/NazarethCastellanos
– Transferència bancària: ES80 2100 6863 3413 0029 7251

Importante: Un cop fet el pagament, cal enviar el justificant a l’adreça escuela.epicuro@gmail.com (en cas contrari no es formalitza la matrícula).