Adrià Pujol Cruells, autor de La gola, va pronunciar la conferència “La gola, pecat o costum”, el dimarts 17 de maig, a les 18:30h, al Teatre El Patronat de La Garriga (El Passeig, 42, La Garriga), en un acte que organitzava Fundació Universitària Martí l’Humà de La Garriga dins de l’Aula de la Universitat a l’Abast.

Fragmenta va publicar la sèrie sobre els pecats capitals a la col·lecció “Assaig” (en català) i a “Fragmentos” (en castellà). La sèrie inclou La mandra, d’Oriol QuintanaL’enveja, de Marina PorrasL’avarícia, d’Oriol Ponsatí-MurlàLa gola, d’Adrià Pujol CruellsLa luxúria, d’Anna PunsodaLa supèrbia, de Jordi Graupera, i La ira, de Raül Garrigasait.

L’activitat estava reservada als inscrits a l’Aula de la Universitat a l’Abast. Per més informació i inscripcions: info@fumh.cat i 938 605 060.