El teòleg Juan José Tamayo va presentar el llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), el dimarts 11 d’octubre a les 19 h a la Biblioteca Viva d’al-Andalus (C. Cuesta del Bailío, 3, Còrdova). L’acompanyaren Amelia Sanchís, professora de Dret Eclesiàstic a la Universidad de Córdoba, Myriam Alonso, advocada, i Antonio Mialdea, professor de Filosofia del col·legi El Carmen de Còrdova.

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

L’acte és organitzat per la Fundación Paradigma de Córdoba.

Entrada lliure. Aforament limitat.