Les poetes Maria Callís, Chantal Poch i Maria Sevilla van oferir un recital arran de la recent publicació a Fragmenta del Diccionari dels símbols, de Mircea Eliade i Ioan Petru Couliano (ed.). Va ser el dijous 3 de novembre del 2022, a les 19h, a l’Espai Subirachs (carrer Batista, 6, Barcelona). Una hora abans, l’Espai Subirachs va obrir les portes per qui el vulgui visitar gratuïtament.

Les entrades d’aquest Diccionari dels símbols són el resultat d’una selecció del vast repertori en setze volums de The encyclopedia of religion, dirigida per Mircea Eliade en col·laboració amb Ioan Petru Couliano i editada per destacats experts internacionals. L’edició de Fragmenta, la primera en català, inclou un fragment de l’obra “L’ànima”, de Josep Maria Subirachs (1995).

L’acte, organitzat conjuntament entre Fragmenta Editorial i l’Espai Subirachs, comptà amb la col·laboració de la llibreria Etcètera.