El dimecres 23 de novembre, a les 18 h (hora a l’Espanya peninsular) se celebrarà una conversació entre Jordi Pigem, autor del llibre Tècnica i totalitarisme (a la venda el proper 30 de novembre) i Álex Gómez-Marín, dins del cicle “El futur científic”, organitzat pel Pari Center, una entitat amb seus a Itàlia i Holanda. L’acte, que se celebrarà por zoom, serà íntegramente en anglès.

Jordi Pigem, doctor en filosofia, ha a tingut cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar. És autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021) i Tècnica i totalitarisme (Fragmenta, 2022, en preparació), aquests dos últims dins d’una trilogia. Una versión en castellà de Tècnica i totalitarisme arribarà a les llibreries al gener del 2023.

Àlex Gómez-Marín és doctor en física teòrica per la Universitat de Barcelona.

Recordeu que hau d’accedir a la plataforma zoom, aquí.