Els islamòlegs Dolors Bramon, autora de L’islam avui, i Halil Bárcena, autor del llibre El sufisme, participaran a la segona edició del Congrés Nacional Cálamo 2022, on s’hi citaran autors rellevants del pensament islàmic espanyol, organitzat per l’Institut d’Estudis Àrabs i Islámics de la Junta Nacional Musulmana Espanyola. L’esdeveniment se celebrarà el dijous 29 de desembre de 10 a 20 h per internet i cal inscriure-s’hi.

Sota el lema “El que pot aportar el missatge de l’Alcorà al segle XXI“, el Congrés Nacional Cálamo 2022 consta de diverses intervencions. Dolors Bramon intervindrà a les 10h i Halil Bárcena a les 17:30h.

Per a seguir-lo en directe cal registrar-se gratuïtament al botó “Registro” a sota del tot d’aquesta web. S’hi podrà participar plantejant preguntes als ponents en directe. Un cop fet el registre, els inscrits rebran un correu con instruccions d’accés.

Dolors Bramon (Banyoles, 1943) és doctora en filologia semítica i en història medieval i professora emèrita d’estudis àrabs i islàmics de la Universitat de Barcelona. Halil Bárcena (Renedo, Cantabria, 1962) és islamòleg, doctor en filologia àrab i especialista en mística sufí. També és autor de la traducció al català i de l’escriptura àrab a la versió bilingüe de Dīwān, de Ḥal·lāğ.