El professor de filosofia Alfons Garrigós i Josep M. Mallarach, doctor en ciències i màster en ciències ambientals, van parlar sobre Ecosofia i societat digital en un diàleg que va celebrar-se el divendres 19 de maig, a les 18:30 h, a la Biblioteca Pompeu Fabra (Plaça d’Occitània s/n, Mataró). Ho van fer a partir dels postulats del filòsof Jordi Pigem.

¿Quines conseqüències té sobre les persones la hiperconnectivitat? ¿Fins a quin punt és sostenible i desitjable el ritme que comporta? ¿Cap a on ens du? ¿Com aconseguir una vida més humana i més sostenible?

Jordi Pigem, doctor en filosofia, acaba de publicar Tècnica i totalitarisme. També és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018), Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021), aquests últim dins d’una trilogia que inclou el llibre que es presenta. També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon Panikkar.

L’acte va ser organitzat pel servei municipal Casa Capell amb la col·laboració de Biblioteques de Mataró i de l’Associació Sobirania i Salut de Sant Celoni.