El teòleg Juan José Tamayo, presentarà el seu llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), en diàleg amb Pilar Garrido Clemente, professora titular de l’Àrea d’Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Múrcia. Serà el dissabte 13 de maig, a les 12 h, a la Fundación Pedro Cano (Av. Río Segura, s/n), organitzat per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Blanca.

Juan José Tamayo creu que «el veritable sentit de la compassió és posar-se al lloc dels i les altres sofrents en una relació d’igualtat i empatia, assumir el dolor de les altres persones com a propi, interioritzar l’altra persona dins nostre, patir no només amb els altres, sinó també en els altres, fins a identificar-se amb qui pateix i amb els seus patiments, qüestió que no resulta fàcil però que és necessària.»

Entrada lliure. Aforament limitat.

Nota de premsa.