El fil`òsof Víctor Pérez i Flores va presentar el seu nou llibre De la nuesa, amb l’escriptor Uriol Gilibets i la periodista Noemí Vilaseca. El llibre forma part de la sèrie Assaltar la Bíblia que publica Fragmenta. Va ser el divendres dia 2 de juny a les 19 h al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona (Plaça del Palau Episcopal, 1, Solsona). 

La sèrie Assaltar la Bíblia ofereix llibres d’assaig sobre temes contemporanis per mitjà de la relectura de passatges bíblics cèlebres. Amb un estil fresc, amb una mirada humanista i transversal, amb el convenciment que els textos clàssics són grans eines per pensar els reptes del present.

A dins de l’Evangeli de Marc hi apareixen tres cossos nus: una balladora sensual, un jove que fuig quan capturen Jesús i un endimoniat. Partint d’aquestes escenes, i posant-les en context, Víctor Pérez i Flores es pregunta a De la nuesa pel significat del cos nu.

L’acte estava organitzat per la Biblioteca Carles Morató de Solsona.