Lluís Ylla, curador i un dels autors del llibre Itineraris interiors, dirigeix el seminari “¿És possible l’experiència espiritual?” del 10 al 31 d’octubre del 2023, de les 19 a les 20:30 h, a la seu de Cristianisme i Justícia (Roger de Llúria 13, Barcelona). Es podrà cursar de forma presencial i en línia (via Zoom).

La comprensió de la persona que tenim ens condiciona totalment. És un paradigma en el sentit més propi. Durant segles, el model antropològic que ens impregna, és dualista, el de cos i ànima, sovint reduït i viscut com a cos i ment. Per a la cerca espiritual i religiosa això suposa una contradicció i una limitació. Necessitem pensar la persona com a multidimensionalitat, reconèixer i descobrir la dimensió espiritual, per a ser més profundament humans i acollir l’experiència de l’Esperit.

El llibre Itineraris interiors, que inclou textos de Pablo d’OrsRuth GalveRicardo PinillaCristina Álvarez PuertoLuis LópezRamon M. Nogués, es va publicar simultàniament en català i en castellà.

Calendari

– dilluns de 19 a 20.30h

– 4 sessions: 10, 17, 24 i 31 d’octubre del 2023

Preu

– Tarifa normal: 40€

– Persones en situació d’atur i estudiants: 30€

– Col·laboradors/Donants de Cristianisme i Justícia: 30€

No es deixarà d’admetre ningú per motius econòmics

INSCRIPCIONS