La filòsofa Rosa Rius Gatell va parlar sobre “Sentir i pensar el món amb Simone Weilen una conversa i berenar a la llibreria Naturallibres d’Alins (C/ Roda 4, Casa Xurret), al Pallars Sobirà. Va ser el dissabte 7 d’octubre a les 19 h.

De  Simone Weil, Fragmenta va publicar el llibre La gravetat i la gràcia, que va inaugurar la col·lecció Biblioteca de Pensament Contemporani. El llibre recull els fragments procedents dels quaderns manuscrits de —segons la tria feta per l’escriptor Gustave Thibon, que en signa el prefaci— i constitueix encara avui la via d’entrada al pensament ric, fecund i paradoxal de la filòsofa francesa. Pau Matheu, doctor per la Universitat de Barcelona sobre l’evolució del pensament polític de Simone Weil, en va fer la traducció del francès i la presentació. També a Fragmenta, Josep Otón, hi ha publicat l’assaig Simone Weil: El silenci de Déu (2008).

Per més informació, cliqueu aquí.