Diego Sola, doctor en història moderna i professor de la Universitat de Barcelona, autor de la Historia de los papas, versió en castellà de la Història dels papes, presentarà el llibre amb el professor Juan María Laboa, doctor en història de l’Església, i el periodista i escrpitor Jesús Bastante, redactor en cap de Religión Digital. Serà el dijous dia 30 de novembre, a les 19 h, a la Librería Lé (Av. de Alberto de Alcocer, 8, Madrid).

Al llibre Historia de los papas, el professor Diego Sola explica les fases històriques de la que «és, potser —juntament amb la casa imperial japonesa—, la institució vigent més antiga del món». Ho fa amb un discurs àgil, fresc i amè.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Transport: Metro (Linea 10) i autobusos. Parada: Cuzco.

L’acte compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.