El filòsof Jordi Pigem, autor dels llibres Tècnica i totalitarisme i Pandèmia i postveritat, va parlar sobre “Vida, ciència i consciència el divendres dia 22 de desembre, a les 19 h a la Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura de Reus (Carrer Major, 15). L’acte va ser transmès en directe per internet, aquí.

L’acte formava part de les l Jornades d’espiritualitat i mística de Reus, que se celebren aquest mes de desembre, organitzades Grup de Diàleg Interreligiós i Interconviccional de Reus i Audir al Centre de Lectura de Reus.

Jordi Pigem, és doctor en filosofia, també és autor del llibre Ángeles o robots (Fragmenta, 2018). També va tenir cura del llibre Ecosofia (Fragmenta, 2021), de Raimon PanikkarTècnica i totalitarisme és la continuació de Pandèmia i postveritat, tots dos publicats també en català.

l Jornades d’espiritualitat i mística de Reus: 15, 22 i 29 de desembre de 2023

DIVENDRES 15, a les 19.00

  • Quan la realitat es fa transparents, a càrrec de Teresa Guardans, doctora en humanitats

DIVENDRES 22, a les 19.00

  • Vida, ciència i consciència, a càrrec de Jordi Pigem, filòsof

DIVENDRES 29 a les 19.00

  • De la mística al compromís socials, a càrrec de José Luis Marqués, escriptor