El periodista David Fernàndez va parlar del seu nou llibre, No robaràs, el dimecres dia 17 d’abril del 2024 a les 19h, a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri (C. de la Nena Casas 47) de BarcelonaL’acte s’emmarcava dins del cicle «Les Llunes del Simposi», previ al Simposi d’Interioritat Compromesa que organitza País Conscient. Va serpresentat per Anna Jarque.

Entre l’activisme i la filosofia franciscana, Fernàndez aborda a No robaràs la crisi de l’habitatge, l’emergència climàtica i el robatori de temps i de salut mental al qual ens sotmeten el capitalisme global i la tecnocràcia.

El llibre forma part de la sèrie «Deu Manaments», a Fragmenta Editorial, que vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

VÍDEO