El periodista David Fernàndez presentarà el seu nou llibre, No robaràs (Fragmenta), i l’advocat benet Salellas, alcalde de Girona, ho farà d’En encesa espera (Tigre de paper). Serà el dissabte dia 13 d’abril a les 12:30 h a la llibreria La Distreta (C. Mossèn Parassols 3, Torelló).

Entre l’activisme i la filosofia franciscana, Fernàndez aborda a No robaràs la crisi de l’habitatge, l’emergència climàtica i el robatori de temps i de salut mental al qual ens sotmeten el capitalisme global i la tecnocràcia.

El llibre forma part de la sèrie «Deu Manaments», a Fragmenta Editorial, que vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

El llibre de Benet Salellas En encesa espera recupera un capítol fosc de la nostra història recent: l’Operació Garzón. Aquesta és una crònica d’uns fets repressius que van marcar una generació de l’independentisme i que serveixen, avui, per entendre més bé el present i els possibles embats del futur.

Entrada lliure. Aforament limitat.