El sociòleg Joan Gómez i Segalà autor de Laïcitat, religions i prejudicis, i el filòsof Josep M. Terricabras, parlaran sobre “La cultura religiosa a l’escola: panorama europeu”en el marc del curs Religions, espiritualitats i tradicions espirituals en les arrels de la nostra cultura, organitzat per l’Associació Cristianisme al Segle XXI. El curs és en línia i es pot demanar l’assistència aquesta sessió, que se celebrarà el dissabte dia 13 d’abril a les 11 h, enviant un Whatsapp a Carme Amorós, al 660398703.

El curs s’adreça especialment al professorat de Secundària i mestres de Primària, especialment docents de religió (centres públics i concertats).

Laïcitat, religions i prejudicis parteix de la convicció que la llibertat religiosa no és un privilegi de les persones i les comunitats religioses, sinó la base perquè ningú no s’imposi sobre els altres: ni els religiosos ni la resta.