El dijous 14 de març, a les 10 h, Ignasi Moreta parlarà del seu nou llibre No prendràs el nom de Déu en va, de la sèrie «Deu Manaments». Ho farà acompanyat del professor Daniel Esparza a l’Aula R3 l’Institut de Recerca Blanquerna (Carrer dels Tallers 77, 1r pis, Barcelona) Cal inscriure-s’hi.

Ignasi Moreta és doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra i editor de Fragmenta. El professor Daniel Esparza és doctor en religió (Columbia University), professor de la Universitat Ramon Llull i investigador de l’Observatori Blanquerna.

L’acte està organitzat per l’Observatori Blanquerna de Religió, Comunicació i Cultura, el grup de recerca STREAM i la Càtedra Mística y Comunicación.

No prendràs el nom de Déu en vaIgnasi Moreta analitza com el segon manament fa d’antídot contra l’extremisme religiós i ens adverteix dels perills inherents a la religió mateixa. La sèrie «Deu Manaments», dirigida per Anna Punsoda, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Inscripcions, al correu obs@blanquerna.url.edu. Aforament limitat.

TARGETÓ