El divendres dia 12 d’abril, a les 19 h, Ignasi Moreta ha presentat el seu nou llibre No prendràs el nom de Déu en va, de la sèrie «Deu Manaments». Ho ha fet acompanyat del filòsof Víctor Pérez i Flores, i per l’escriptora Anna Punsoda, directora de la sèrie. al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona (Plaça del Palau Episcopal, 1, Solsona). 

L’acte estava organitzat per la Biblioteca Carles Morató de Solsona.

No prendràs el nom de Déu en vaIgnasi Moreta analitza com el segon manament fa d’antídot contra l’extremisme religiós i ens adverteix dels perills inherents a la religió mateixa. La sèrie «Deu Manaments», dirigida per Anna Punsoda, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

CARTELL