El dilluns 26 de febrer, a les 19 h, Ignasi Moreta va presentar el seu nou llibre No prendràs el nom de Déu en va, de la sèrie «Deu Manaments». Ho va fer acompanyat de l’advocat i escriptor Antoni Gelonch i de la teòloga Mar Pérez, vicedirectora de l’ l’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL), entitat coorganitzadora de l’acte. Serà a la llibreria La Fatal (Carrer Vallcalent, 65, Lleida).

L’acte va ser presentat per l’escriptora Anna Punsoda, directora de la sèrie «Deu Manaments»,

No prendràs el nom de Déu en vaIgnasi Moreta analitza com el segon manament fa d’antídot contra l’extremisme religiós i ens adverteix dels perills inherents a la religió mateixa. La sèrie «Deu Manaments», dirigida per Anna Punsoda, vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.