El filòsof Jordi Pigem presentarà el seu nou llibre, Consciència o col·lapse, acompanyat del també filòsof Nacho Bañeras, el dijous dia 18 d’abril a les 19h a la llibreria Alibri (C. Balmes 26, Barcelona).

L’acte serà presentat per Ignasi Moreta, editor de Fragmenta.

A Consciència o col·lapse, Pigem mostra que hi ha dos estils de coneixement bàsics en la ment humana: la ment algorítmica, que ens mena a un món de control, deshumanització i manca de sentit, i la ment holística, que ens obre a un món més ple d’humanitat, de vida i d’encís. Aquests dos estils de coneixement ens ajuden a orientar-nos i a trobar sentit en l’Aquí i Ara.

Amb Consciència o col·lapse, Jordi Pigem tanca la trilogia que inclou Tècnica i totalitarisme (2022) Pandèmia i postveritat (Fragmenta, 2021).

Entrada lliure. Aforament limitat.