L’escriptora i documentalista Anna Pazos presentarà el seu llibre Poder i desig, amb l’escriptora Anna Punsoda, directora de la sèrie de Fragmenta «Assaltar la Bíblia», on s’inscriu aquesta obra. Serà el dijous dia 18 d’abril a les 19 h a la llibreria Abacus (Carrer de les Tres Creus, 86-88, Sabadell).

A partir de l’arribada a Egipte del patriarca Josep, Anna Pazos analitza les relacions entre poder i desig i entre l’eros masculí i el femení. Valent-se de la literatura i la filosofia, ens adverteix del perill dels automatismes ideològics que pretenen respondre per nosaltres abans que puguem tenir un diàleg interior honest i ric.

Productora de documentals, des de maig del 2020 Anna Pazos copresenta el podcast Les Golfes. Bernat Dedéu col·labora en diversos mitjans de comunicació.

Entrada lliure. Aforament limitat.

CARTELL