La poeta Maria Sevilla presentarà el seu primer assaig, No desitjaràs els béns del proïsme, acompanyada d’Eloy Fernández Porta, doctor en humanitats i professor a la UPF, i d’Anna Punsoda, directora de la sèrie «Deu Manaments». Ho faran el dimarts dia 9 d’abril, a les 19 h, a la llibreria Calders (Passatge de Pere Calders, 9, Barcelona).

Amb un peu a la literatura i l’altre a la filosofia, a No desitjaràs els béns del proïsme, Sevilla qüestiona el mite del creixement il·limitat i del subjecte autosuficient. I, vinculant la desmesura bíblica i la capitalista, ens proposa veure el concepte de límit des d’un punt de vista nou: tal com passa amb les regles de joc del vers, els límits no són obstacles a vèncer sinó ocasions privilegiades per pensar l’emancipació i la creativitat.

La sèrie «Deu Manaments» vol repensar els grans temes de la contemporaneïtat seguint el fil conductor del Decàleg. Amb una mirada fonda i actual, responent a problemàtiques d’avui, lluny de qualsevol confessionalisme.

Entrada lliure. Aforament imitat.

TARGETÓ