L’actriu i monja zen Marta Millà i el doctor en filosofia Jordi Corominasautor del llibre Entre els déus i el no-resparlaran sobre “Una societat que té por del silenci”. Serà el diumenge 26 de maig a les 12:30 h  a l’Espai Joe Forga de l’Ateneu L’Harmonia de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (C/ de Sant Adrià, 20, Barcelona). Serà en el marc de la Fira Literal.

Dialogaran amb Jordi Pascual, periodista, col·laborador de la revista Dialogal i cap de redacció d’elCugatenc. Tots tres van participar en la conversa sobre el mateix tema que s’ha publicat al número de primavera (87) de Dialogal.

El silenci és una forma de fugida d’una societat accelerada i, alhora, la fugida és un lloc de trobada. El silenci ens ajuda a trobar-nos, a empatitzar amb l’altre i, fins i tot, per algunes religions, és una forma de contacte amb Déu. El silenci és molt més que l’absència de soroll.
Diàleg entre l’actriu, terapeuta i monja zen 

Marta Millà és actriu de teatre i de televisió, directora d’espectacles de poesia i autora de Contes zen, petites històries per a despertar i de Jatakes. Sis contes budistes. També és terapeuta Gestalt i professora de meditació budista. Després de trenta anys de pràctica, recentment ha fet vots de monja zen. 

Jordi Corominas és doctor en filosofia i exdirector del doctorat de filosofia iberoamericana, professor de l’Institut de Ciències Religioses de Barcelona i codirector de la revista Perifèria. Treballa en el camp de la filosofia de la religió. Acaba de publicar la segona edició (augmentada) del llibre Entre els déus i el no-res (Fragmenta).

La durada de l’acte serà aproximadament de 30 minuts.

Entrada lliure. Aforament limitat.

Foto: Maria Oliver.