23/04/2012 Laia de Ahumada va presentar "Monjas" a Barcelona

Tornar
RSS

El dijous, dia 19 d'abril, a les 19:30 h, es presentà el llibre Monjas, escrit per Laia de Ahumada, un llibre de converses amb vint religioses amb un pròleg de Carme Riera. Va ser a la Casa del Llibre de la Rambla de Catalunya 37, a Barcelona.

L'acte fou presentat per Ignasi Moreta, doctor en Humanitats i editor de Fragmenta, i hi van intervenir Laia de Ahumada, doctora en filologia catalana i autora del llibre; Carme Riera, doctora en filologia hispànica i autora del pròleg de llibre, que ho féu des d'un vídeo; i Lluís Serra, Secretari General de la Unió de Religiosos de Catalunya. Clogué l'acte Xavier Puigdollers, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Monjas fou escrit inicialment en català l'any 2008. Aquesta edició, que incorpora el pròleg de Carme Riera, ha estat traduïda per Julia Argemí i es publica a la col·lecció Fragmentos, que aplega els llibres de Fragmenta publicats en castellà.

L'acte fou organitat conjuntament per la Casa del Llibre i Fragmenta Editorial i compta amb la col·laboració de la Unió de Religiosos de Catalunya i la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Llibres relacionats:

  • Monjas Laia de Ahumada Monjas Prólogo de Carme Riera. Traducción de Julia Argemí
  • Monges Laia de Ahumada Monges
Reportatge sobre el llibre 'Monges' a Signes dels Temps (TV3) Reportatge sobre el llibre 'Monges' a Signes dels Temps (TV3) Reportatge sobre el llibre 'Monges' a Signes dels Temps (TV3)
Reportatge sobre el llibre "Monges" a Signes dels Temps (TV3)

Quan encara no s'havia presentat públicament el [+]

Presentació de 'Monges', de Laia de Ahumada Presentació de 'Monges', de Laia de Ahumada Presentació de 'Monges', de Laia de Ahumada
Presentació de "Monges", de Laia de Ahumada

El 7 d'abril de 2008 més de 300 persones van ass [+]

Josep Cuní entrevista Sor Lucía Caram Josep Cuní entrevista Sor Lucía Caram Josep Cuní entrevista Sor Lucía Caram
Josep Cuní entrevista Sor Lucía Caram

En el programa 'Els matins' de TV3, el març del 2 [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució