El passat dijous dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 19.30 h, va tenir lloc la presentació del llibre Monjas (Fragmenta, 2011) a càrrec de la seva autora, la doctora en filologia catalana i escriptora Laia de Ahumada, a la llibreria L’Àmbit (C. Mestre J. Segarra, 3B) de Benicàssim (Castelló).

Monjas, amb pròleg de l’escriptora Carme Riera, és un llibre de converses amb vint monges catòliques de diferents ordes religiosos i que treballen en diversos àmbits, entre les quals hi ha Berta Meneses, Carme Sardà i Tort, Catalina Terrats, Eulàlia Bofill, Griselda Cos, Lucía Caram, Mariàngels Segalés, Maria Lluïsa Cortès, Mireia Galobart, Montserrat Domingo, Montserrat Viñas, Pepa Vignau, Pilar Sauquet i Muntal, Rosa Maria Barber, Rosa Maria Piquer, Rosa Prat, Roser Garriga, Teresa Forcades i Vila, Teresa Losada i Victòria Molins.

Publicat inicialment el 2008 en català, amb un gran èxit (3.600 exemplars), ha estat traduït al castellà per Julia Argemí, amb la incorporació del pròleg de Carme Riera, dins de la col·lecció Fragmentos, amb què l’editorial va començar el 2011 el seu itinerari en castellà.