22/05/2013 Svami Satyananda Sarasvati presentà "L'hinduisme" a Casa Àsia

Tornar
RSS

Svami Satyananda Sarasvati va presentar L'hinduisme, el llibre del qual n'és l'autor,  el passat dimecres dia 22 de maig a la sala Samarcanda de Casa Àsia de Barcelona. En l'acte hi varen intervenir els autors dels contrapunts que inclou el llibre, que són  Laia de Ahumada, doctora en filologia catalana i escriptora, Albert FerrerVicente Merlo, ambdós doctors en filosofia.

Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta, Rafael Bueno, director de Política, Societat i Programes Educatius de Casa Àsia, varen presentar l'acte.

L'acte va ser organitzat conjuntament per Casa Àsia, l'Associació Espanyola de Practicants de Yoga (AEPY), l'Asociación Internacional de Profesores de Yoga (IYTA) i Fragmenta Editorial.

Llibres relacionats:

  • L'hinduisme Swami Satyananda Saraswati L'hinduisme Contrapunts de Laia de Ahumada, Albert Ferrer i Vicente Merlo
Svami Satyananda Sarasvati presentà 'L'hinduisme' a Barcelona Svami Satyananda Sarasvati presentà 'L'hinduisme' a Barcelona Svami Satyananda Sarasvati presentà 'L'hinduisme' a Barcelona
Svami Satyananda Sarasvati presentà "L'hinduisme" a Barcelona

Svami Satyananda Sarasvati va presentar  L'hinduisme , el llibre del qual n'és l'autor,  el passat dimecres dia 22 de maig a la sala Samarcanda de  Casa Àsia de Barcelona. En l'acte hi varen intervenir els autors dels contrapunts que inclou el llibre, que són   Laia de Ahumada , doctora en filologia catalana i escriptora,  Albert Ferrer i  Vicente Merlo , ambdós doctors en filosofia. [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució