La sala gran de l’Espai Francesca Bonnemaison va quedar petita. Vam demanar a les monges entrevistades al llibre que pugessin a l’escenari per alliberar seients i poder permetre l’entrada de més gent. Finalment, entre públic i escenari hi havia unes 300 persones. Malauradament, en van quedar una trentena fora; els demanem que ens excusin: no és fàcil calcular l’assistència a un acte ni trobar sales grans. En la presentació de Monges hi van intervenir la poeta i traductora Marta Pessarrodona i el sociòleg de la religió Joan Estruch, a més de l’editor i, evidentment, l’autora, Laia de Ahumada. Maria Lluïsa Cortès i Pau Tarruell van obrir l’acte amb interpretacions musicals de veu, cítara i flauta, i Griselda Cos i Bhakti Das el van tancar amb cítara i violí. Per gentilesa de la cooperativa l’Olivera de Vallbona de les Monges i de l’associació Alba de Tàrrega, al final de l’acte es va servir una copa de vi blanc i unes galetes artesanals.