El dijous dia 24 de maig al vespre va presentar-se el llibre Amb Déu o sense. Quaranta cartes creuades, escrit per Francesc Torralba i Vicenç Villatoro i publicat per Fragmenta. Comptà amb les intervencions dels autors, de Marcel Riera, poeta i traductor, pel qual estem “davant el tema’ central de la humanitat”; i de Jaume Oliveras, periodista, que qualificà l’obra com de “cultura de frontera”.

A la conversa, mantinguda entre ambdós autors davant el nombrós públic, que omplia de gom a gom la sala d’actes del Círcol Catòlic de BadalonaVillatoro afirmà que aquest llibre  “conté optimisme positiu per conviure essent diferents”. Un llibre, afegia Torralba, que “presenta sense llimar, però també sense punxes, la concepció de la vida d’un amb Déu i l’altre sense”.

L’acte, presentat per Quim Sabater, havia estat organitzat per la Xarxa de Laics, el Círcol Catòlic i Fragmenta Editorial.