Albert Cortina, un dels dos coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, (Fragmenta, 2015) participà a la Taula d’Escriptors Locals de Sant Cugat, el passat dissabte 11 d’abril, de 10 a 14 hores, a la plaça dels Quatre Cantons d’aquesta localitat.

Per tercer any consecutiu, el Diari de Sant Cugat ha organitzat pels volts de Sant Jordi la Taula d’escriptors locals, on hi foren convidats els autors santcugatencs que haguessin publicat llibre durant el darrer any.

Els lectors podien parlar amb els autors i els hi podien demanar signatures als llibres publicats.

Es tractava d’un acte organitzat pel Diari de Sant Cugat, amb el patrocini d’Amat Immobiliària, i que comptà amb el suport de l’Ajuntament, Òmnium Cultural i la llibreria Alexandria.

Foto: http://www.cugat.cat