Fins el 28 de juny se celebra a internet, amb més de 90 participants, el club de lectura de Freud fins a Déu, de Marie Balmary, organitzat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya​ dins el club virtual que ha obert amb el títol “Llegir pensament“, coordinat per Anna Punsoda, llicenciada en filosofia i periodisme. L’activitat s’adreça al públic en general, és completament gratuïta i s’hi poden fer les inscripcions aquí.

La psicoanalista Marie Balmary proposa, a Freud fins a Déu, un itinerari que enllaça la psicoanàlisi amb els textos sagrats. Tant la psicoanàlisi com la vida espiritual són activitats de «luxe», aparentment prescindibles, però que donen amplada a la vida humana. Freud fins a Déu és una invitació a deixar espai a la dimensió espiritual de l’ésser humà. El volum inclou el text de la conferència «Religions per servir-les o perquè ens serveixin», que defensa que les religions han d’estar al servei de les persones, i no pas les persones al servei de les religions. El llibre també es pot trobar en castellà.