Albert Cortina (un dels dos coordinadors del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano,Fragmenta, 2015) va participar a la taula rodona “Biodret i millorament humà” al si del XV Seminari delCapítol de Bioètica d’AEDOS (Associació per a l’Estudi de la Doctrina Social de l’Església) amb el títol “Bioètica de l”enhacement’ o del millorament humà”, que va celebrar-se a Madrid el 20 de febrer.

El seminari, que dirimí els aspectes científics, èticss, jurídics i teològics del tema plantejat, va celebrar-se a l’Aula García Polavieja de la Universitat Pontifícia Comillas (Alberto Aguilera 23), en col·laboració amb la Càtedra d’Ètica Econòmica i Empresarial (ICADE) de la citada universitat. La intervenció d’Albert Cortina va ser a les 17h. Vegeu la resta del programa aquí.