Albert CortinaMiquel-Àngel Serra, autors-coordinadors del libre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano han participat aquest matí al debat “L’optimització de l’ésser humà” al si de la tercera edició del Parlament Científic Jove, un lloc de trobada d’estudiants, científics i professors de tota Catalunya.

L’esdeveniment se celebra del 6 al 8 d’abril al Parc de Recerca de la UB i, demà, al Parlament de Catalunya, on demà es debatran les conclusions en assemblea. Barcelona és una de les ciutats europees que acull la iniciativa.

El Parlament Científic Jove Català ha estat organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi) , iniciativa de la Fundació Wissenschaft im Dialog i finançat per la Robert Bosch Foundation i Bayer Science & Education Foundation (Alemanya).