Ignasi Moreta, adaptador del Llibre del gentil i dels tres savis de Ramon Llull, en un àlbum il·lustrat per Àfrica Fanlo a la col·lecció Petit Fragmenta, ha participat a la taula rodona “Llull a l’abast: un salt de 700 anys” el divendres 13 de maig de 2016, a les 19h, a la Biblioteca Torras i Bages (Plaça de l’Oli, 20) de Vilafranca del Penedès.

L’acte ha comptat també amb altres adaptadors d’obres de Ramon Llull, especialment del Llibre de les bèsties, com M. Carme Bernal, Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes), Muntsa Farré, Carme Rubio i Pere Martí i Bertran, que també ha coordinat la taula.

L’acte ha estat organitzat per Òmnium Cultural – Alt Penedès i la Secció literària de L’Agrícol. Hi col·laborava la Biblioteca Torras i Bages.

Notícia a RTV Vilafranca: