El diumenge 15 de maig va celebrar-se un contacontes-taller a partir del llibre Respira, amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, publicat a la col·lecció Petit Fragmenta. L’acte va tenir al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9), Barcelona, i era imprescindible fer la reserva prèvia.

En les diferents tradicions religioses s’ha donat sempre molta importància a l’aire que respirem, i el sagrat ha estat representat sovint com a alè, el vent, l’esperit que bufa, l’energia vital… Ser conscients de com respirem ens permet connectar amb el nostre cos, que ens porta a l’instant present, a mirar cap endins, reflexionar i fer silenci… En definitiva, viure amb més profunditat, més oberts a nosaltres mateixos, als altres, al món i al transcendent. Inês Castel-Branco, autora del llibre Respira, va conduir un taller en família sobre respiració. Per cloure la sessió es va construir un ninot articulat inspirat en les il·lustracions del seu llibre.

L’acte s’adreçava especialment a famílies amb nens de 3 a 8 anys.

[Acte a Facebook]