El diumenge 22 de maig, a les 12h, va celebrar-se un taller-contacontes amb Respira, l’àlbum que compta amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, a càrrec d’ella mateixa, a l’Ateneu L’Harmonia – Recinte Fabra i Coats (Sant Adrià 20), de Barcelona, en un acte organitzat per Camí Endinsen el marc de les Festes de la Primavera del barri de Sant Andreu de Palomar.

Respira és un diàleg entre un nen i la seva mare a l’hora d’anar a dormir. Aquest diàleg podria succeir a qualsevol hora del dia i a qualsevol lloc, perquè, en realitat, el que presenta aquest llibre és una recopilació d’exercicis il·lustrats que poden ajudar als més petits a prendre consciència de la seva respiració.

A l’activitat va explicar-se el conte alhora que va ajudar-se als nens a respirar com una ona del mar, com un arbre que creix, com el vent que dissipa els núvols, com un gat o un ocell, un globus o una campana. El conte va finalitzar amb un petit taller on s’ha construït el nino articulat que és el protagonista de Respira.

L’activitat era adreçada a infants a partir de 4 anys.

[Acte a Facebook]