L’àlbum El dia d’Anar i Venir (Fragmenta, 2016), escrit per Alain Allard i il·lustrat per Mariona Cabassaha estat portat a escena per Alejo Medina els diumenges 3, 10, 17 i 24 de juny, a les 12h, a Tapanco Centro Cultural (Calle 47, cantonada amb 68, Mérida, Yucatán, Mèxic).

L’espectacle és una producció conjunta amb El Sótano. Colectivo teatral. les entrades són a la venda trucant al telèfon +53 9999 69 03 89.

Alain Allard, deixeble de Gabrielle Roth (1941-2012), creadora dels 5 Rhythms als anys setanta a Nova York —una pràctica basada en el poder transformador de la dansa—, és autor d’El dia d’Anar i Venir, amb il·lustracions de Mariona Cabassa. Cabassa, que ja va il·lustrar a Fragmenta les Històries de Nasrudín, de Halil Bárcena, fa 11 anys que participa en els tallers que Alain Allard imparteix a Espanya, i d’aquesta experiència conjunta ha nascut el llibre (traduït per Josep M. Jaumà).

El llibre ja va ser presentat precisament a Mérida el passat mes de març. La col·lecció Petit Fragmenta, on es va publicar en català, té continuïtat a través d’Akiara Books des de febrer d’enguany.