El dissabte dia 1 de desembre, a les 11 del matí, al Mercat de Nadal del Llibre, a l’antiga fàbrica Estrella Damm (C. Rosselló 515, Barcelona), va celebrar-se la conversa “Llegir Raimon Panikkar ¿per on començo?”, arran de la recent publicació del llibre Panikkar per Panikkar amb l’escriptor Martí Gironell i Ignasi Moreta, comissari de l’Any Panikkar i editor de Fragmenta.

En el marc de la celebració de l’Any Raimon Panikkar, ha arribat a les llibreries Panikkar per Panikkar, l’edició catalana del llibre Vita e parola de Raimon Panikkar, publicada per l’Ajuntament de BarcelonaFragmenta Editorial. El llibre recull les introduccions adaptades per l’autor de cada volum de l’Opera Omnia Raimon Panikkar, que en català també publica Fragmenta.

Martí Gironell (Besalú, 1971) és un periodista i novel·lista català. Llicenciat en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en filologia anglesa per la Universitat de Barcelona, va començar la seva carrera periodística quan tenia 14 anys i va treballar en diversos programes radiofònics i a lapremsa escrita. Va treballar a TV3 des de 2001 fins al 2016. Actualment col·labora a El Punt Avui, El Mundo, El Món i Sàpiens. Autor de diverses novel·les, ha obtingut el 38è Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull 2018, el premi Nèstor Luján 2008.

Ignasi Moreta (Barcelona, 1980) és professor de literatura catalana a la Universitat Pompeu Fabra i editor de Fragmenta. Doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, s’ha especialitzat en l’estudi del pensament de Joan Maragall. És autor de No et facis posar cendra. Pensament i religió en Joan Maragall (2010) i de Converses amb Josep Rius-Camps (2014) i va ser l’interlocutor de les converses amb Joan-Carles Mèlich a Contra els absoluts (2018). És el comissari de l’Any Panikkar, en el centenari del naixement d’aquest pensador.

Acte organitzat pel Club TR3SC.