Aleix Bonfill Garcia, Inês Castel-Branco i Pere Monràs Vinyes van parlar sobre “Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Raimon Panikkar el dimarts dia 27 de novembre de 19 a 21h a les Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona). L’activitat s’emmarcava dins el cicle de conferències “Viure el pensament de Raimon Panikkar” que organitzen el Palau Robert i l’associació Casa de l’Ésser, coincidint amb l’exposició “Kosmos Panikkar” amb motiu de l’Any Raimon Panikkar.

L’acte va ser presentat per Gemma Téllez i Bernad, presidenta de l’associació Casa de l’Ésser. En acabat, es va poder gaudir de l’actuació musical de Carles Benítez, Cristina Duran Coroleu, Joan Planas i Maria Yndurain Miracle. Inês Castel-Branco és editora d’Akiara Books, autora de La gota d’aigua segons Raimon Panikkar. I Pere Monràs Vinyes és metge oncòleg, president del Biomimetics Sciences Institute de Barcelona.

L’última conferència del cicle serà el dimarts 11 desembre: “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni. Presenta l’acte Ignasi Moreta. Actuació musical de la Selva Martínez i Álvarez