Montse Castellà Olivé, presidenta de l’Associació Unesco per al diàleg interreligiós, i Lluís Planas, van pronunciar la conferència “El no-temps de l’instant present” el dimarts dia 13 de novembre de 19 a 21h a les Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona). L’activitat s’emmarcà dins el cicle de conferències “Viure el pensament de Raimon Panikkar” que organitzen el Palau Robert i l’associació Casa de l’Ésser, coincidint amb l’exposició “Kosmos Panikkar” amb motiu de l’Any Raimon Panikkar.

L’acte fou presentat per Agustí Rochet, precedit per l’actuació musical de Joan Anton Mateu.

Les properes conferències del cicle són:

Dimarts 27 de novembre: “Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Raimon Panikkar“, amb Aleix Bonfill Garcia, Inês Castel-Branco i Pere Monràs Vinyes. Presenta l’acte Gemma Téllez i Bernad. Actuació musical de Carles Benítez, Cristina Duran Coroleu, Joan Planas i Maria Yndurain Miracle

Dimarts 11 desembre: “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni. Presenta l’acte Ignasi Moreta. Actuació musical de la Selva Martínez i Álvarez.

Entrada lliure. Aforament limitat.