El dimecres 14 de novembre, a les 18h, va celebrar-se una taula rodona amb el títol “El meu Raimon Panikkar” a la llibreria Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes 616, entre Rbla. Catalunya i Balmes, Barcelona). Hi van participar Xavier Serra Narciso, coordinador de l’Opera Omnia Raimon Panikkar, Àngels Canadell, professora de filosofia a la UB, i Bernat Puigtobella, director del digital Núvol, moderats per Ignasi Moreta, comissari de l’Any Panikkar i editor de Fragmenta. Aquesta activitat ha format part de Barcelona Pensa.

El 2018 es commemora el centenari del naixement de Raimon Panikkar (Barcelona, 1918 – Tavertet, 2010), un dels pensadors catalans més internacionals. Després d’una llarga experiència i estudis tant de la filosofia occidental com de l’oriental, especialment del seu llegat religiós i espiritual, la seva obra està nodrida d’interessants i originals aportacions i conceptes. A Barcelona Pensa i la llibreria Altaïr han vongut contribuir a lAny Panikkar amb el testimoni de persones que el van conèixer i que dialogaran sobre la seva figura i obra.