El dimarts 13 de novembre, a les 18h, Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor va pronunciar la conferència “Raimon Panikkar: Pensaments per canviar el món”, al Teatre la Garriga El Patronat (Passeig 42, La Garriga) dins la celebració de l’Any Raimon Panikkar, un acte organitzat per la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Enguany és el centenari del naixement de Raimon Panikkar (1918-2010), el filòsof català que més projecció internacional ha tingut a els darrers cinquanta anys. Farem un recorregut per temes clau del su pensament (el caràcter primordial de les relacions, la força de la paraula, la interculturalitat, la crítica al paradigma tecnocràtic, l’ecosofía) centrant-nos en la seva rellevància per al món d’avui.

Pigem és coordinador dels primers volums de l’edició catalana de l’Opera Omnia Raimon Panikkar que es publica a Fragmenta, autor del llibre Ángeles o robots: La interioridad humana en la sociedad hipertecnológica (Fragmenta 2018).