Ignasi Moreta, doctor en humanitats, comissari de l’Any Raimon Panikkar, i editor de Fragmenta, on s’hi publica l’Opera Omnia Raimon Panikkar, va pronunciar la conferència “Pensar amb Raimon Panikkar” el dimarts dia 23 d’octubre de 19 a 21h a les Cotxeres del Palau Robert (Pg. de Gràcia 107, Barcelona). L’activitat s’emmarcava dins el cicle de conferències “Viure el pensament de Raimon Panikkar” que organitzen el Palau Robert i l’associació Casa de l’Ésser, coincidint amb l’exposició “Kosmos Panikkar“.

L’acte va ser presentat per Montse Castellà Olivé, presidenta de l’Associació Unesco per al diàleg interreligiós, membre del consell assessor de la Casa de l’Ésser. Al principi els assistents van poder gaudir de l”actuació musical de Sara Hamann Julià i Laura Hamann Julià.

Les properes conferències del cicle són:

Dimarts 13 de novembre: “El no-temps de l’instant present”, per Montse Castellà Olivé i Jordi Palou-Loverdos. Presenta l’acte Agustí Rochet. Actuació musical de Joan Anton Mateu.

Dimarts 27 de novembre: “Aproximacions pràctiques inspirades en el pensament de Raimon Panikkar“, amb Aleix Bonfill Garcia, Inês Castel-Branco i Pere Monràs Vinyes. Presenta l’acte Gemma Téllez i Bernad. Actuació musical de Carles Benítez, Cristina Duran Coroleu, Joan Planas i Maria Yndurain Miracle

Dimarts 11 desembre: “La vida que neix d’una nova innocència”, amb Xavier Melloni. Presenta l’acte Ignasi Moreta. Actuació musical de la Selva Martínez i Álvarez