Rafa Millán, psicòleg, i Pablo d’Ors, doctor en filosofia i teologia, van presentar el llibre Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo, de Mardía Herrero, amb l’autora. Va ser el divendres dia 8 de febrer, a ls 19h, a EcoCentroC. Esquilache, 2 al 12 (al costat d’Avda. Pablo Iglesias, 2), de Madrid.

Pablo d’Orsmembre del Pontifici Consell de la Cultura del Vaticà i autor del llibre Sendino se muere (Fragmenta 2012), ha escrit el pròleg del llibre que s’ha presentat.

Mardía Herrero (Madrid, 1981), escriptora i professora, és doctora en literatura, màster en ciències de les religions i llicenciada en història (Premi Extraordinario Fi de Carrera) i en filologia hispànica. Ha publicat, a més, 39 semanas y media. Un embarazo sufí (Mandala, 2016) i El paraíso de los escritores ebrios (Amargord, 2007).

Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo explica la història de com la lectura de Teresa de Jesús va portar a la seva autora de la mà fins el mestre sufí Mawlana Sheij Nazim.