Mardía Herrero, autora del llibre Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo, va intervenir en una ponència sobre el místic sufí “Rumi”, amb el psicòleg Rafa Millán, al Fòrum Trobada Interreligiosa que organitzaven diverses associacinos. Va ser el diumenge dia 24 de març, a les 11:30h, a la seu de la Comunitat Bahá’i (C. Matías Turrión 32, Madrid).

L’acte va començar a les 11h amb una pregària inicial a càrrec dels amfitrions i finalitzà a les 13h, després d’una celebració interreligiosa.

Mardía Herrero (Madrid, 1981), escriptora i professora, és doctora en literatura, màster en ciències de les religions i llicenciada en història (Premi Extraordinario Fi de Carrera) i en filologia hispànica. Ha publicat, a més, 39 semanas y media. Un embarazo sufí (Mandala, 2016) i El paraíso de los escritores ebrios (Amargord, 2007). Cómo santa Teresa me acompañó al sufismo explica la història de com la lectura de Teresa de Jesús va portar a la seva autora de la mà fins el mestre sufí Mawlana Sheij Nazim.